Woensdag Windag

Romantiek, gezelligheid, ideetjes, recepten, verhalen. Allemaal te winnen deze week. In één klap. Kijk maar.

 

Ik was laatst op de thee bij een heel bijzonder en persoonlijk tijdschrift: Daphne’s Diary. Ken je het toevallig al? Daphne’s Diary is een dagboek in de vorm van een tijdschrift. Daphne neemt je mee in haar creatieve wereld van wonen, tuinieren, koken, reizen, knutselen en shoppen. Ze schrijft over haar belevenissen en ervaringen en biedt daarmee een giga-bron aan inspiratie. Je kunt ook even hier kijken.

 

Elke editie van Daphne’s Diary is een verrassing. Het dagboek-tijdschrift is gemaakt van allerlei soorten papier en bevat veel extra’s, zoals stickers, kaarten en items om zelf te vouwen, plakken en knippen. Ik zag zelfs schattige poppenhuismeubeltjes die je zelf kon maken.

 

Wil je kennismaken met dit leuke tijdschrift? Gewoon kopen natuurlijk. Of winnen. Hier, bij mij. Kan zomaar gebeuren. Ik mag namelijk vijf jaar-cadeau-abonnementen verloten. Dat zijn acht uitgaven met een totale winkelwaarde van € 63,60. En het abonnement stopt automatisch.

 

Wat je ervoor moet doen?

 

Naar de Facebook-pagina van Franska.nl gaan en daar een reactie achterlaten waarom jij dit abonnement zo graag wilt winnen. Of (als je geen Facebook hebt) een mailtje sturen naar winnen@franska.nl

 

Succes!!

 

Door Franska

 

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs