Tropical bikini

 

Bikini’s, badpakken, zonnehoeden en tassen. Nu de zomer er is, heb je het allemaal nodig. En helemaal als je naar deze exemplaren kijkt.

 

Tsssss, was ik vorige week een shopping aan het maken voor badpakken en bikini’s, merkte ik opeens op dat er momenteel veel te veel leuke badkleding te koop is. Zou me dus nóóóóóit in een keer lukken om allemaal op te sommen. Ach, soms gaat het zo in het leven. En al helemaal met shoppen, toch? Dus hierbij deel twee van mijn badkledingshopping. Ik weet zeker dat er wel iets tussen zit wat je leuk vindt. Of misschien wel twee, drie… Of gewoon allemaal. Zoals bij mij. Happy shopping!

Door: Danique van Leeuwenstijn

 

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Haar vriend woont en werkt in Londen. Zelf is ze gek op reizen, shoppen en wijn. Samen met haar broer woont ze in het hartje van Amsterdam.