Zomaar weer te winnen: een nachtje in de Gelderse Achterhoek

Deze week kun je bij Franska.nl een nachtje in een voorname Gelderse villa winnen!

 

Het is onmogelijk om níet onder de indruk te raken van Villa Rozenhof, want dit voorname pand wordt omringd door bos en een parkachtig tuin en ligt in de prachtige Gelderse Achterhoek in het dorpje Almen. Gasten kunnen er kiezen uit zes royale, warme en complete kamers. Stuk voor stuk verschillend maar zonder uitzondering voorzien van alle mogelijke comfort. Het ontbijt met warme broodjes en plaatselijke lekkernijen wordt geserveerd in de eetkamer. Rondom de villa zijn verschillende terrassen waar het heerlijk wegdromen is met een glaasje of boekje. Voor de koudere dagen is er daartoe de gezellige lounge met monumentale schouw en voor wat extra ontspanning en warmte is er ook nog de sauna.

 

 

De omgeving, fijn landelijk met afwisselend bossen en weilanden, is een paradijs voor wandelaars en fietsers. De villa zelf ziet uit op het drukbevaren Twentekanaal, terwijl het riviertje de Berkel, waar kan worden gekanood en gewaterfietst op loopafstand is. Een boottocht met de Berkelzomp voert door een prachtig deel van het Achterhoekse landschap. Op het dorpsplein van Almen is wekelijks een markt en verder zijn er in de nabije omgeving meer dan genoeg restaurants.

 

 

 

 

Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of  rechtstreeks bij Villa Rozenhof, telefoon 0575-433307.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier gratis een nachtje te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief een fijn ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

 

Door: Brigitte Bormans

 

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.