Zomerse burger met feta

Geef mij maar een zonnetje en deze burger!

 

Dit heb je nodig

Voor 2 pita’s

  • 1 ui
  • 1 knoflookteen
  • Scheutje olijfolie
  • 2 rundertartaartjes
  • Peper en zout
  • 1 blok feta
  • ½ komkommer
  • 1 potje (of vers bakje) pesto
  • Een handje verse peterselie
  • Een handje verse munt

 

Zo maak je het

Snijd de ui en knoflook fijn en fruit ze in een koekenpan met een scheutje olijfolie. Doe na 1 minuut de rundertartaartjes erbij en bak deze naar eigen smaak. (Tartaar mag eventueel wat rauw blijven.) Breng op smaak met peper en zout. Terwijl je de tartaar aan het bakken bent, begin je met de vulling. Kruimel de feta in een kom en doe er pesto en klein gesneden stukjes komkommer bij. Meng dit goed. Verwarm de pita broodjes (zie verpakking) en vul de pita broodjes met een tartaar, de fetavulling en wat snippers peterselie en munt.

 

Eet smakelijk!

 

 

 

 

Door: Meagan Suares

Beeld: Fred Thompson