Gezinsuitbreiding voor Lex en Máx

‘Geboortenieuws!’, schrijft het koninklijk huis plotseling op social media.

 

En dat heeft alles te maken met Willem-Alexander en Máxima. Wát? We kunnen onze nieuwsgierige oogjes niet geloven. Máxima is toch niet opnieuw zwanger? Een vierde prinses op komst?

 

Nee, dat niet. Maar dit is ook leuk, ja. En inderdaad óók geboortenieuws. Want op de Eikenhorst zijn maar liefst zeven labradorpuppy’s ter wereld gekomen. Vijf zwarte pups en twee blonde en het zijn vier mannetjes en drie vrouwtjes. Een bont gezelschap, een kleurig feestje! Roze en blauwe brokjes, dus. Moeder Nala en alle hondjes maken het goed. Het koninklijk gezin heeft naast Nala ook nog een zwarte labrador, Skipper. Dat trouwe tweetal wordt vanaf nu uitgebreid. Want, helemaal gezellig: één pup van Nala blijft op de Eikenhorst wonen. Of het een blond of donker exemplaar wordt, is nog niet duidelijk.

 

En de rest van de kleintjes? “Voor de andere zes broertjes en zusjes is een ander warm thuis gevonden”, schrijft de koning. Wat een gezellig nieuws. En wij vragen ons gelijk af: naar wie gaan alle andere hondjes? Wie zijn de gelukkigen, die een koninklijke labrador in huis krijgen? Waarschijnlijk gaan ze naar bekenden van het koningspaar, zoals familieleden of goede vrienden. Ze zullen hun hondjes niet zomaar weggeven aan mensen die ze amper kennen. Het zou zeker niet iets voor ons koningspaar zijn.

 

Nou, mocht er toch nog een pup onverhoopt achterblijven… Wij melden ons graag aan, Lex en Máx. Wat een kwispelende schatjes.

 

Door: Redactie Franska.nl