Coole honden

Dit is het beste cadeau dat je je hond kunt geven met de warmte

 

 

Dat het al dagenlang, nee, al wekenlang zulk fijn zomerweer is in ons land is maar al te lekker. Genieten, die zomer in eigen land. Daar hoef je geen vliegtuig voor te pakken, op het moment. Maar voor dieren is het wat minder aangenaam.

 

Honden hebben namelijk door hun vacht wat sneller last van de hitte. Ze kunnen niet zo goed tegen de zon en de hoge temperaturen. Gelukkig is daar iets op bedacht, en wel door de Action. Die hebben namelijk een verkoelende hondenmat te koop voor nog geen drie euro en tachtig cent. Heerlijk voor een viervoeter, zo heeft je hond alle ontspanning die hij nodig heeft met die snikhitte buiten. De mat is heerlijk koud zodat je hond een beetje kan bijkomen na een wandeling in de zon. Daar is met dit weer wel vraag naar. Niet zo gek dus, dat er op het bericht van de Action al meer dan 4,5-duizend keer is gereageerd.

 

De uitleg van de Action luidt: “Even afkoelen op het matje! Met dit weer geen overbodige luxe.” Zo is het. Dat gun je elk huisdier wel, toch? Want als je hond er eventjes niet op ligt, dan gokken we dat ook je kat wel eventjes wil komen koelen. Of je konijn, je cavia, je hamster…

 

Door: Redactie Franska.nl