100 dagen Harry en Meghan

Een kijkje achter de koninklijke schermen

 

 

Precies twee maanden na het fantastische jawoord in Windsor, is het tijd voor wat extra aandacht voor prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

 

Het is bekend geworden dat er een documentaire wordt gemaakt over het unieke leven van de twee. Hoe leerden ze elkaar kennen? Hoe was de eerste kus? Hoe gaan ze om met alle roem, alle pers en alle fans? De documentaire gaat over de eerste honderd dagen na het huwelijk van de twee. Hij zal een uur duren en in dat uur komen er veel royalty-experts en bekenden van het stel aan het woord. ‘Meghan and Harry: The First 100 Days’ – zo gaat ‘ie heten. Het is nog even een paar weken wachten tot het zover is. En natuurlijk wordt de documentaire een hit, want we willen allemaal wel weten wie er ’s ochtends als eerste mag douchen. Of Meghan haar Amerika nog mist. Wie bepaalt wat er gegeten wordt in de avond. En of ze weleens zelf koken… 

 

Ontzettend leuk en spannend, een kijkje achter de koninklijke schermen. Voor wie niet kan wachten: er is ook al een speelfilm over het koppel gemaakt, ‘Harry & Meghan: A Royal Romance’. Kom je alvast goed in de stemming. En wat zijn het toch leuke mensen die, naast alle royalty, ook gewoon… heel gewoon zijn.

 

Door redactie Franska.nl