Woensdag Windag

Zeg, pssst! Zelfs all the way vanuit Finland heb ik nog iets moois voor je weten te ritselen.

 

 

De techniek staat voor niets tegenwoordig. Ik zit hier de halve dag met m’n snufferd tussen de berkenbomen, in de sauna en achter de geraniums, heb ik toch helemaal hiervandaan iets weten te regelen voor de Woensdag Windag van vandaag. Een mooi pakket op maat van het luxe merk Medik8, dat volgens mij echt goed werkt. Bij mij in elk geval wel. Omdat het duur is, is er deze week slechts één winnaar, dus je moet wel heel erg je best doen.

 

Medik8 staat voor huidverbetering en is één van de grotere spelers op de professionele markt. Sinds een tijdje is het merk ook bezig met een doorbraak op de consumentenmarkt. Beautyjournalisten zijn al jaren fan, en bij steeds meer vrouwen staat Medik8 nu thuis in de badkamer. Om te zien wat Medik8 voor jouw huid kan betekenen, adviseren ze je graag een aantal producten op basis van jouw huidtype en wensen. Je maakt deze Woensdag-Windag kans op een reiniger, serum en dagcrème ter waarde van ongeveer €135, afhankelijk van de geadviseerde producten.

 

Meedingen?

 

Even een reactie achterlaten op m’n Facebook-pagina. En mocht je geen Facebook hebben, dan een mailtje naar info@franska.nl.

 

Over een week wordt de winnaar bekendgemaakt.

 

Heel veel succes!

Door Franska

 

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs