Goeie smoes weer

Natuurlijk is het nergens voor nodig om uit te pakken met Pasen, maar als het kán…     

 

Ik heb al weken een soort paasgevoel in m’n hoofd. Ondanks de griep. Komt natuurlijk door onze paaseitjestest. We begonnen bij ons op de redactie al best vroeg aan de paasvoorpret. Dus eigenlijk lijkt het dan alweer bijna passé; je zou zomaar ineens het paasweekend kunnen vergeten qua lekkers. Gelukkig lukt dat niet als je veel leuke berichten in je mailbox krijgt.

 

Van de week kreeg ik de nieuwsbrief van dit bedrijf  waar ik altijd nog een keer naar toe wil en waarvoor ik me wegens tijdgebrek alvast maar had geabonneerd op de nieuwsbrief. En toen ik per ongeluk in hun paaswebshop begon te scrollen, ging het helemaal mis. Ik kon niet eens kiezen. Dus die shop staat nog steeds open. Te wachten op een besluit. Of totdat ik hem dichtdoe. Maar dan is het over en uit. Ook weer jammer.

 

Al associërend, terwijl ik in hun webshop zat te koekeloeren, bedacht ik me ineens dat m’n favoriete kerststol-leverancier ook paasstollen maakt. Dus die heb ik hup, hup, maar even snel tussendoor besteld. Krijg je zo ongeveer dezelfde stol, maar dan met een gele strik. Is dat plezier bij het ontbijt alvast verzekerd. Toch is dat Pasen wel weer een mooie smoes om lekkere dingen in huis te halen. Nu nog Matzes. En eigenlijk ook van die superonhandige konijnenbroodjes waar een ei in zit, dat je er helemaal nooit fatsoenlijk uitkrijgt, omdat de eierschalen aan het broodje blijven plakken. Maar ja, toch wel heel erg leuk. En een boterkip. En…

 

Oh ja, de styling…

 

Niet vergeten die leuke, zelfgehaakte kuikens en eieren van mijn helaas overleden vriendin Rite op te hangen. Eerst even zo’n kronkelhazelaartak regelen bij de bloemenwinkel. En misschien wat boesemtakken erbij. Gezelllig. Ik heb er zin in. Voorpret is de halve pret.

 

En PS. Er staat weer een gezellige nieuwe playlist op Radio Franska

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.