Hiep hoi voor twee jaar Franska.nl

 

Nou, ik was erbij hoor, als een van de lezeressen van het eerste uur…

 

Vanaf het begin geniet ik van de vrolijke stukjes op de site. En het fantastische beeldmateriaal maakt het helemaal een feestje om te bekijken. Dus toen ik de vacature voor een nieuwe redacteur las, greep ik m’n kans. Dat snap je natuurlijk! Hoe leuk is het om iedere dag aan Franska.nl mee te mogen schrijven over allerlei dingen die ons bezighouden, waar we van dromen, wat we willen weten en wat voor lekkers we willen eten. En ik kan je verzekeren, dat is heel gezellig. 

 

Door: Irene Smit

 

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.