Franska’s Feest Festival

 

En we gaan nog niet naar huis. Nog lange niet, nog lange niet. Deel drie alweer. En het houdt nog lang niet op.

 

 

 

 

Echt nog lange niet. We zijn nog maar bij het begin van de grote Feest-win-actie. Leuk of leuk? Je wordt maar één keer twee, lieve lezer. En zoals je weet heb ik iets met Italië, dus mocht een Italiaans cadeau natuurlijk niet ontbreken. Ik heb iets heel bijzonders.

 

Het heet Pasta Passion. Een bijzonder ontwerp van Villeroy en Boch van het allermooiste porselein. Er zitten kleine slimmigheden in het ontwerp, zoals een soort schulpje aan de rand van het bord, waardoor je vork niet in je bord glijdt. Zit ik altijd mee te hannesen als ik van een groot bord eet. Wat ik trouwens wel heel leuk vind, zo’n groot bord. Nou, met dit servies is dat gehannes dus van de baan. Én met dit Pasta-passion-servies won Villeroy en Boch de red-dot-design award.

 

Het bord heeft een doorsnede van 27 centimeter. En dan zit er nog een prachtig Parmezaanse-kaas-schaaltje bij, waarvan het deksel aan de binnenkant voorzien is van een heel goeie rasp, zodat je echt op z’n Italiaans verse Parmigiano kan raspen. Het schaaltje is gemaakt van hetzelfde prachtige premium porcelain. En het servies kan trouwens in magnetron en vaatwasser.

 

Twee luxe borden en dat prachtige schaaltje met rasp-deksel kosten bij elkaar €79,90. Wil je van jouw pasta-maaltijd een luxe feestje maken? Moet je meedoen. Ga gewoon naar m’n Facebook-pagina en laat een berichtje achter onder dit artikel. Geen Facebook? Dan even een mailtje sturen naar winnen@franska.nl. Ik maak zo snel mogelijk de prijswinnaars bekend op Facebook. Degenen die via de mail zijn binnengekomen krijgen natuurlijk via mail bericht, als ze winnen.

 

Zorg dat je erbij bent

 

 

 

 

Door: Franska