Franska.nl X Peter Hahn

Nu eens een keer geen zwart

Wit zelfs. Ook aan m’n voeten. Nou, dat is een heel grote stap voor mijn doen. En toch ben ik er blij mee.

 

Mocht ik alweer model spelen in Peter Hahn-mode. Op straat stond een mevrouw te kijken en die zei: ‘Probeer je fotomodel te spelen of zo?’ Had ze goed gezien. Ik ben geen professional, nee. Kan heel goed van alles vertellen vanaf de andere kant. Heb jarenlang achter de fotograaf staan voordoen wat de modellen moesten doen, maar zet me aan de andere kant en ik val onmiddellijk door de mand.

 

Voor deze sessie selecteerde ik net als vorige keer eens een keer een kleurcombi, die ik normaal bijna nooit aan doe. He-le-maal zonder zwart. Sterker nog: met wit. Waardoor ik voortdurend bang ben dat ik vlekken maak natuurlijk. Of dat m’n schoenen vuil worden. Al heb ik ooit al eerder een paar spierwitte schoenen gehad en weet ik nog goed dat ik het echt een kick vond dat ik in m’n ooghoeken steeds die witte dingen zag bewegen.

 

Ik geloof dat ik deze set maar eens ga kopen. Ziet er best goed uit, al zeg ik het zelf. Alleen die witte schoenen moet ik nog even over nadenken.

 

De donkerblauwe rok is echt prachtig en zo heerlijk tijdloos. Ik weet uit ervaring dat ik daar rustig tien jaar mee doe. En hij heeft een heel mooi reliëfje.

 

Vest in lichtgrijs. Heerlijk zacht en ook nog eens een fijn model. Zou zomaar m’n lifetime vaste item kunnen worden. Grijs kan saai staan, maar dat heel lichte vind ik ook wel weer lekker fris.

 

Top  Perfetto deze, voor iemand met een buik. Valt er heerlijk los overheen. Nog. Niet als ik zo doorga met snoepen natuurlijk.

 

De witte schoenen. Liep ik zo op weg. Had niet eens in de gaten dat het nieuwe waren. Kijk, dat bedoel ik nou.

 

 

 

Door Franska

 

 Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.