Dagje Sauna voor maar € 13,95

Waar kom je écht tot rust? In een van de sauna’s waar wij een fijne korting voor je hebben geregeld natuurlijk.

 

Nergens ontspan je zo heerlijk als in een sauna. Het is heerlijk relaxen in zo’n Finse heteluchtcabine, Turks stoombad of infraroodsauna. En natuurlijk maak je er gelijk een gezellig dagje van met vriendin of zus. Genieten van je rust en daarna bijkletsen onder het genot van een drankje. De kenners kunnen erover meepraten. Wat zeg je? Nog nooit gedaan? Toch eens proberen!

 

Zweten voor je plezier

 

Zweten… als je dat voor je plezier gaat doen, wordt het pure verwennerij. Voor je lol in een cabine van 70, 80 of 90 graden Celsius gaan zitten, is ineens leuk. Tuurlijk, als je het nog nooit gedaan hebt is het even wennen, maar eenmaal de smaak te pakken, is het zoooo verslavend.

 

Pak je gelijk een löyly mee, dat is Fins voor opgietingsritueel. Dan gooit een speciale löyly-meester water (vaak met een lekker geurtje) over de hete stenen van een sauna en wappert met een handdoek of grote waaier de damp in het rond. Hierdoor wordt de luchtvochtigheid tot enorme hoogte gebracht en ontstaat er een intense hitte. Dát is pas genieten!

 

Vind je de Finse sauna of een löyly te warm? Ga dan in een infrarood- of Turkse sauna zitten, die zijn ietsje minder van temperatuur.

 

Badkleding mag (soms)

 

Liever niet in je blootje in de sauna? Geen probleem, de zes sauna’s van Vitae Wellnessresorts waarvoor wij de aanbieding hebben geregeld, hebben allemaal een speciale badkledingdag: de badkleding-mag-dag. Dus wat let je om een dagje te relaxen? Boek je tickets – en op naar Mill, Leiden, Helmond, Sittard, Goes of Roosendaal! Je gaat herboren weer naar huis.


 

En wat leuk is… franska.nl-boekers krijgen een flinke korting: normaal betaal je € 31,50 p.p. voor een dagje sauna, met deze aanbieding maar € 13,95 p.p.!

 

Reserveer hier tot uiterlijk 8 mei je saunatickets met korting bij Vitae Wellnessresorts. Je kunt dan tot 31 augustus 2018 een dagje naar een van hun sauna’s.

 

 

Door: Anneke Jansema, Personal Travel Agent bij The Travel Company.