By the weetje  

Hier was ik dus jaren mee bezig. Had ik eerder moeten weten. Ik geef de tip maar even door.

 

 

Jarenlang hadden we een hulp in huis. Die helaas (voor ons) een andere carrière ging maken. Voordat ze weg ging had ik haar gevraagd een opvolger te zoeken en in te werken. Een ‘truc’ die ik ooit bij Libelle bedacht heb. En die werkt best goed eigenlijk. Het jammere was, dat we vooraf al wisten dat de opvolger ook een ander carrièrepad  ging volgen.

 

Kort verhaal lang. Oh nee, ik bedoel lang verhaal kort. Die was dus ook weer weg en zo zat ik met de handen in het haar, nou ja, vooral in het sop eigenlijk. Dus na jaren toch maar weer eens ge-appt met de voormalige hulp, of ze toevallig nog iemand kende. Njet. Maar ze had wel een tip. En die geef ik nu even door: www.werksters.nl

 

Je zet je adres of postcode erin en hoppa. Ik scoorde er zomaar vier achter elkaar. Heb nu dus een lekkere reservepool voor je-weet-maar-nooit . Ja, Oké, je moet wel betalen voor die site, maar dan heb je ook wat. Meer vrije tijd. Schoner huis. Mat als gevolg een beter humeur.

 

Goeie tip hè? Geen dank en fijne zondag.

 

Door Franska

 

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs