By the weetje

Help! De printerinkt op. Zie nu nog maar eens uit te vogelen hoe zo’n cassetteding erin moet. En vooral waar?

 

Die printer ziet er aan de buitenkant mooi strak uit. Kijk, waar het papier erin moet, no problem. Dat heb ik vaker gedaan. En dat is trouwens ook duidelijk te zien. Maar de inkt… geen enkele clou te ontdekken.

 

Dus zit ik me weer eens lekker boos te maken op dit soort apparaten en te mopperen over waarom het toch nodig is dat er 28.000 verschillende varianten van worden bedacht en hoezo niet gewoon lekker simpel. Hoezo moet zo’n ding kunnen scannen en meer van die onzin?

 

Tot het me ineens weer te binnen schoot. Gewoon naar youtube. Dat doen al die kinderen ook, die iets niet snappen. De vraag op internet of op youtube stellen en hoppa, je krijgt ik weet niet wat je wilt weten gewoon helder uitgelegd in een filmpje.

 

 

 

 

Dat er dan bij de uitleg die ik nodig had even een flink storend muzakje bij zat, nam ik op de koop toe. Maar mooi dat het me gelukt is.  Uiteraard wist iedereen dit alweer, maar je zult zien…je zult zien dat er misschien één iemand is, die ik hier blij mee maak. Al lukt het me vandaag maar bij één iemand…  heb ik toch iets goeds gedaan voor de mensheid ;-)

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.