Zoek de verschillen!

Danique: “Ik denk dat het weer lekker wordt opgefrist. Stukje af van de punten en misschien iets meer speling in de voorste lokken. En het wordt natuurlijk een leuke dag.”

 

 
 

Wat is er gedaan?

Bij Danique hebben we een klein stukje van het haar afgeknipt, zodat het weer wat voller oogt. Daarna is het geföhnd met de ronde borstel voor een golvend effect. Om een echte festivallook te creëren hebben we het haar gevlochten naar de zijkant. Er zijn vervolgens wat plukjes uitgetrokken om de vlecht wat meer textuur te geven, oftewel the messy side braid.

 

Hoe?

Voor het föhnen is Redken Fabricate 03 gebruikt voor meer textuur en bescherming tegen de hitte. Na het föhnen is hairspray Quick Dry 18 van Redken in het haar gedaan om het af te werken.

 

Resultaat?

“Danique: Ik ben superblij met het eindresultaat! Hopelijk lukt het mij ook zo goed de volgende keer dat ik naar een festival ga. Daarnaast heb ik een heel gezellige dag gehad bij Rob Peetoom.”

Zoek de verschillen!

Anouk: “Ik verwacht dat mijn haar iets wordt opgefrist en ook wat korter wordt.”

 

Wat is er gedaan?

Bij Anouk hebben we het haar gekleurd in een mooie, glanzende bruintint. Van de lengte is een klein stukje afgeknipt voor een gezond en vol effect. Ook is er iets meer lengteverschil gecreëerd rond het gezicht, om dat opener en speelser te laten ogen. Uiteindelijk is het haar met een ronde borstel geföhnd om zo wat meer body te creëren.

 

Hoe?

Voor het föhnen is Redken Fabricate 03 gebruikt voor meer textuur en bescherming tegen de hitte. Daarna is het afgestyled met Windblown van Redken.

 

Resultaat?

Anouk: “Heel mooi resultaat. Het voelt weer helemaal fris en gezond aan. Ben vooral blij met de glanzende bruintint.”

 

WIL JIJ JE OOK OPGEVEN?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

P.S Ook benieuwd naar de vorige metamorfose? Klik hier.