Zoek de verschillen!

Adeline: “Ik denk vooral dat het eindresultaat beter bij mijn gezicht past en dat het mijn haar opfrist. En dat het natuurlijk weer lekker valt en goed zit.”

 

 

 

 

Wat is er gedaan?

Bij Adeline hebben we babylights in de contouren gezet om de kleur wat op te frissen en het een zomers tintje te geven. Van de lengte is iets afgeknipt voor een voller en gezonder effect. Tussen het haar door zijn er iets meer lagen gecreëerd in plaats van het bovenop luchtiger te maken. Dit zorgt voor meer speling in het haar. En tot slot hebben we het gestyled met een medium krultang.

 

Hoe?

Redken Fabricate 03 voor de hittebescherming van het haar. En daarna gestyled met medium krultang.

 

RESULTAAT?

“Het zit heerlijk, valt goed en ik vind die krul ook lekker. Ik wilde blond en nog blonder, maar daar maakten ze bij Peetoom kortemetten mee. Te blond was een no go. En het klopt. Mijn haar valt natuurlijk en de kleur is precies goed. Nu thuis heel hard oefenen om het zelf zo te krijgen.” 

 

Wat is er gedaan?

De kleur van Daniques haar is wat opgefrist door er blonde babylights doorheen te kleuren. Haar balayage is ook wat bijgewerkt voor een natuurlijk en sun-kissed effect. Van de lengte is een stukje afgeknipt, waardoor het weer wat voller oogt. Vervolgens is het haar geföhnd en daarna gestyled met een krultang voor een funky twist.

 

Hoe?

Redken Fabricate 03 voor de hittebescherming van het haar. En daarna gestyled met een medium krultang.

 

RESULTAAT?

“Twee jaar worstel ik al met futloos haar en was ik opzoek naar meer volume. Met de korte plukjes die Rob bij mij voor heeft geknipt heb ik eindelijk waar ik al zolang naar zocht. Mijn haar is dikker en valt een stuk mooier. En de kleur, die is gewoon lekker zomers blond. Precies wat het nodig had.’ 

Zoek de verschillen!

Danique: “Ik wil zeker niet kort, maar qua kleur vind ik alles prima. Als het maar niet helemaal paars of blauw wordt.”

 

WIL JIJ JE OOK OPGEVEN?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

P.S Ook benieuwd naar de vorige metamorfose? Klik hier.