Ken jij het al, het magnetenmasker?!

Elke maandag vlogt Anita over haar beautygeheimen. Deze week over het geheim van maskers met magneten.

 

Een masker met magneten, heb jij daar ooit van gehoord? Ik tot voor kort in ieder geval niet. In de winkel zag ik een voorproefje van dit bijzondere masker. Het idee dat je een masker niet met water en zeep van je gezicht haalt maar met een magneet vind ik wel heel bijzonder.

 

En toen bleek er ook nog een masker te bestaan met micromagneetbolletjes, die ervoor zorgen dat de ingrediënten beter in de huid worden opgenomen.

 

Je snapt: ik heb direct beide maskers getest! Het moddermasker is duurder in aanschaf, maar je kunt een pot wel meerdere keren gebruiken. Gebruik een masker altijd op een schone huid, dan heb je er meer plezier van.

 

1 Moddermasker

Dit moddermasker breng je met een spatel op en laat je vijf minuten zitten. Daarna haal je de modder met een bijgeleverd magneetje zo van je gezicht af. Let op dat je er wel een tissue of stukje toiletpapier omheen wikkelt, anders krijg je de modder maar moeizaam van het magneetje af.

 

In dit masker met modder uit de Dode Zee zitten vierentwintig verschillende mineralen die ervoor zorgen dat je huid schoner, gladder en stralender wordt. Ik vind dit echt een topmasker! Black Luster Mask Milky Dress € 65

 

2 Vlies masker

De micromagneetjes die verwerkt zitten in dit vliesmasker zorgen ervoor dat de actieve ingrediënten beter opgenomen worden door de huid en ze stimuleren de celstofwisseling.

 

In dit vliesmasker zit Hyaluronic Acid serum waardoor de huid heel goed gehydrateerd wordt, de huid iets voller wordt en daardoor een beetje lift. Het vermindert ook tekenen van vermoeidheid, dus ideaal voordat je naar een feestje gaat. Dit masker moet je ongeveer tien minuten laten zitten.

 

Micromagnetic Mask Hyaluronic Acid Collistar € 10

 

 

Nieuwsgierig naar de maskers? Kijk snel.

 

Door: Anita Willemars 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze o.a. wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.