Tien jaar jonger met een paar oefeningen per dag!

Elke donderdag vlogt Anita over haar beautygeheimen. Deze week over skingym, spieroefeningen voor het gezicht dus.

 

Zoals jullie weten, probeer ik alles uit om er jonger uit te kunnen zien. Deze week heb ik een lesje ‘skingym’ gekregen. En ineens herinnerde ik mij dat mijn oma vroeger al elke ochtend gekke bekken trok voor de spiegel. Ooit moest ik daar om lachen, maar nu weet ik dus dat het goed is om je gezichtsspieren te trainen.

 

Waarom is het goed?

Net zoals je je lichaam kunt trainen met oefeningen, kun je ook je gezicht trainen met oefeningen. Door het trainen van gezichtsspieren ga je verslapping tegen: je versterkt de spieren aanzienlijk en stimuleert de doorbloeding. Met als resultaat een jeugdiger uitstraling en een mooie gezonde ‘glow’.

 

De skingym van Skinstructor Mila van Babassu richt zich effectief op vier zones:

 

  1. Het voorhoofd en de ogen
  2. De kin en hals
  3. De mond
  4. De wangen
     

Wil je meer weten? Ga naar de nieuwe site en meld je gratis aan voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan elke week nieuwe oefeningen in je mail.

 

Dus, vanaf nu elke dag een paar minuten oefenen en je ziet er jaren jonger uit.

 

Ik ben vast begonnen met de eerste oefeningen… Kijk snel!

 

Door : Anita Willemars

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze o.a. wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel -en zeker ook wat niet- werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.