Te koop: ‘Altijd vakantie!’

Kunnen we hier naartoe?

 

 

Wie gelooft er niet in het paradijs? Ik kan je vertellen dat het echt bestaat. De plek waar je het kan vinden, had ik alleen niet helemaal verwacht… Het is een eiland dat dichtbij New York City ligt. Een privé-eiland zelfs, én het staat nu te koop! Ja, dat lees je goed. Oh, maar het kost wel wat… Ruim 120 miljoen euro, maar dan heb je dus ook iets.

 

Het eiland ligt op ongeveer tachtig kilometer van New York City en je kunt er echt van alles vinden. Nou ja, je kan er alles vinden wat je nodig hebt. Of wat je zou willen hebben. Een gigantisch huis met negen slaapkamers, zeven openhaarden, schitterende muren en uitzicht op zee. Natuurlijk heb je je privéstrand en is er plek genoeg om een jacht aan te meren – na die 120 miljoen moet een jacht geen probleem meer zijn, toch? Ook het vermelden waard: een boothuis, strandhuisjes en zelfs een luxe manage kun je vinden op dit gigantische privé-eiland.

 

Het eiland was eigendom van William Ziegler, die zijn centjes verdiende met het maken van bakpoeder. Ja, bakpoeder… Dan maar een carrièreswitch maken? Vanaf het hoogste puntje van het eiland kun je zelfs het bruisende New York City zien. Ik heb het er wel voor over!

 

Sinds kort is de vraagprijs met ruim 40 miljoen omlaag gegaan. Yes! Er is nog hoop.

 

 

 

Door Meagan Suares

 

Meagan is redacteur bij Franska.nl.  Ze woont in een studentenhuis in hartje Amsterdam met zes gillende huisgenoten. Studentenmaaltijden vindt ze maar niks, dus staat ze elke avond in de keuken voor iedereen te koken. Ze is dol op reizen, gezelligheid, lekker eten, drinken en ‘af en toe’ sporten.

 

Beeld: Houlihan Lawrence