Sissi op Paleis Soestdijk

Romantiek en drama op Paleis Soestdijk, keizerin Sissi komt weer tot leven in de prachtige concertversie van de musical Elisabeth.

 

Wegens overweldigend succes in 2017 komt Elisabeth in Concert nog een keer terug in 2018. Waar vorig jaar Paleis Het Loo decor was voor dit prachtige openluchtspektakel, is dit jaar Paleis Soestdijk als locatie gekozen. En waar kun je nou beter een concert over het leven van keizerin Sissi zien dan in de tuinen van een echt paleis?

 

Pia, Stanley en Tony

 

Natuurlijk kan er maar één vrouw de beste zijn om Sissi te vertolken: Pia Douwes. Ze ís gewoon Elisabeth. Stanley Burleson speelt De Dood en Tony Neef is Luigi Lucheni. Met deze drie bekende musicalsterren in de hoofdrollen wordt het gewoon genieten.

 

Drama en romantiek in één verhaal

Iedereen kent wel het verhaal van de laatste keizerin van Oostenrijk, Elisabeth, liefkozend Sissi genoemd. Wat als een sprookje aan het Weense hof begon, eindigde niet zoals we graag zouden lezen: ‘en ze leefden nog lang en gelukkig… ‘

 

Het nieuwe concept, een concertversie van de musical Elisabeth, is niet alleen mooi om te zien, maar ook prachtig om naar te luisteren. Dus je gaat ondanks de afloop gelukkig toch met een goed gevoel naar huis. Alvast een tipje van de sluier? Bekijk de trailer hierna!

 

 

 

 

Trailer

 

Speciale aanbieding voor Franska.nl-lezers

 

Franska.nl-lezers krijgen maar liefst € 15,- voordeel op een kaartje voor de musical Elisabeth. De voorstelling is van 8 t/m 24 juni te zien op Paleis Soestdijk in Baarn.

 

Reserveer hier t/m 10 juni je tickets met € 15,- voordeel*!

 

*Op basis van beschikbaarheid. Het voordeel geldt alleen voor geselecteerde voorstellingen en op alle rangen en niet in combinatie met andere aanbiedingen. Het voordeel wordt niet berekend over de reserveringskosten en eventuele restauratietoeslag. Per boeking betaal je € 1,80 transactiekosten op de website van Eventim. Kijk hier voor vragen.

 

 

Door: Anneke Jansema, Personal Travel Agent bij The Travel Company.