Ze zijn er weer!

Een tijdje geleden liepen we er allemaal mee. Maar nu is deze trend weer overal te zien.

 

De terrasjes zitten vol, de boten varen door de grachten en zelfs op de stranden ligt iedereen op handdoekjes wat zonnestralen mee te pakken. Oftewel, de zon schijnt en wij Nederlanders weten dan wel wat genieten is. Wat ons de afgelopen zomerse dagen is opgevallen, zijn de enkelbandjes – die weer overal te zien zijn. En nee, niet die stoffige bandjes die om de seconde los of stuk gingen. Nee, deze enkelbandjes zijn net even anders…

 

Steeds meer oude trends, zoals de choker en zonneklep, komen terug. Soms kunnen ze maar beter in het verleden blijven, maar dat geldt voor deze enkelbandjes niet. Want met de zomerse dagen maken ze je outfit helemaal compleet. 

 

De stoffen enkelbandjes die je vroeger inkocht voor maar één of twee euro op de markt, kan je deze zomer maar beter overslaan. Nee, bij deze nieuwe trend gaat het juist om zo minimalistisch mogelijke bandjes. Dunne gouden of zilveren bandjes zijn het helemaal. Met eventueel nog wat bedeltjes eraan om de look af te maken. 

 

Dus, pak je leukste jurk of rokje uit de kast en combineer dit met slippers, een leuke hoed of zonnebril. Om je outfit helemaal af te maken, knoop je hierbij een gouden of zilveren bandje om je enkels. Met hier en daar een bedeltje. Nu ben je officieel klaar voor de zomerse dagen. 

 

Door: Danique ten Boer