Een welverdiend bedankje

Dat mag wel op z’n tijd.

 

 

Je hebt ze vast al wel voorbij zien komen: de nieuwe foto’s op de site en op Facebook. Leuk zijn ze geworden, hè? Ja, dat krijg je als je zo’n gezellige vriendinnengroep hebt als wij bij Franska.nl. We bestaan nu alweer bijna twee jaar, en dat vroeg natuurlijk om een klein feestje. Dus werden alle Franska-vriendinnen uitgenodigd voor een gezellige lunch. Het is zó leuk om weer samen te komen, met z’n allen te kletsen over alle spannende dingen die ieder van ons bezighouden, lekker een wijntje te delen, en te genieten van alles wat we met z’n allen bereikt hebben de afgelopen jaren.

 

Dat kon natuurlijk niet anders dan op een fantastisch mooie locatie. En wat hadden we een geluk dat we terecht konden bij MEDDENS : dé nieuwe hotspot in Hilversum. De locatie, die net een paar maanden open is, paste precies bij de sfeer van Franska.nl. De grote bar waar de lekkerste borrelhapjes besteld kunnen worden, de open keuken waar topkoks voor je neus al het eten aan het voorbereiden zijn, het grote terras en het op New York geïnspireerde interieur, alles klopte. En wat hebben we lekker gegeten. Dus even als side-note: als je er nog niet bent geweest, zou ik er snel een keer naartoe gaan. Het is een echte aanrader.

 

Zo, nu weer even terug naar de mooie dag die we samen hadden. Ik wil er namelijk nog wat over kwijt. Want ik vind het stiekem hartstikke mooi dat ik met al deze fantastische dames mag werken. Hoe knap is het wel niet, dat ze allemaal zo open, eerlijk, en op een grappige manier hun verhalen kunnen delen?! Alles wat ze meemaken, of het nou leuk of juist hartstikke lastig is, de positiviteit en openheid vind ik heel bijzonder. Dus ik wil al die knappe koppen bedanken. Want het maakt elke dag weer leuk om met jullie te mogen werken. Bedankt, bedankt, bedankt! En een speciaal bedankje ook voor Franska, die hartstikke hard werkt, die alles altijd heel gezellig maakt, en er voor zorgt dat we elke dag met een glimlach achter onze schermen zitten.

 

Benieuwd hoe onze dag er aan toe ging, kijk dan even naar onderstaande foto’s. En houd de site goed in de gaten, er zijn er nog véél meer.

 

 

 

 

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

 

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Haar vriend woont en werkt in Londen. Zelf is ze gek op reizen, shoppen en wijn. Samen met haar broer woont ze in het hartje van Amsterdam