Biertje voor Jinek

 

Deze week begon Eva Jinek weer met haar talkshow. Waarom stond dat glas bier toch voor de neus van de hoogzwangere presentatrice?

 

 

Toen Eva Jinek deze week weer te zien was in haar talkshow, viel veel kijkers toch wel iets bijzonders op. Wat deed dat bierglas voor haar neus? Velen dachten dat er alcohol in zat, maar logisch leek dan niet. 

 

Ook op Twitter werd er van alles over geschreven… Onder anderen Patrick Simons snapte er helemaal niets van. Op zijn tweet kreeg hij vele reacties, waarbij behoorlijk wat mannen het met hem eens waren en veel vrouwen juist oneens. Eva Jinek had namelijk al eerder aangegeven dat ze alcoholvrij bier had ingeslagen.

 

Ach, als je het mij vraagt: ik snap niet waar al die reuring voor nodig is. Waar kunnen mensen zich druk over maken, hè? Er zijn wel belangrijker zaken waar we ons mee bezig kunnen houden… Daarnaast is alcoholvrij en alcoholarm bier nu erg in opmars. Ook onder vrouwen die tijdens hun zwangerschap nog graag een biertje lusten. Waar letten we toch op? We kijken naar het tv-programma voor de interviews, zou ik denken. Wat maakt ’t uit wie wat drinkt? Zo kan je overal wel iets over te zeggen hebben. Als Jinek lekker een glaasje bier wil, neemt zij toch lekker een glaasje bier?

 

Sinds afgelopen maandag is Jinek weer te zien in haar talkshow en de kijkcijfers zijn heel goed. Het programma trok gisteravond maar liefst 794.000 kijkers. Nou, dat doet ze goed hoor. Hoe bedoel je? Welk biertje? Wij richten onze focus gewoon op de geweldige presentatievaardigheden van Jinek. Meer niet.

 

Eens of oneens?

 

 

  

 

Door Danique ten Boer