Even d’r van tussen

 

Geen plannen voor kerst dit jaar? Dan zijn deze uitjes perfect om de feestdagen door te brengen

 

Atelier Ohlala

Kom in het hartje van Utrecht naar de accessoireboutique Atelier Ohlala die omgetoverd is tot een grote Kerstwalhalla. Je vindt er kunstwerken, bijzondere ornamenten, veel lichtjes, bomen, kaarsen, geuren, sieraden, handgemaakte kaarten, slofjes en natuurlijk de gezelligste kerstmuziek uit de speakers. 

 

Zie hier voor meer informatie

 

A Christmas Carol musical

Het klassieke verhaal van A Christmas Carol van Charles Dickens wordt tijdens de bijna uitverkochte familietheatervoorstelling The Christmas Show in het Ziggodome van Amsterdam te zien. Deze editie barst, net als de afgelopen jaren, weer van spectaculaire effecten, indrukwekkende dans, en natuurlijk heel veel kersthitjes. 

 

Zie hier voor meer informatie 

 

Glazen Huis Apeldoorn

Bezoek het Glazen Huis van 3FM in Apeldoorn. Bekijk gave acts op het podium, steun goede doelen en kom zelf in actie! 

 

Zie hier voor meer informatie 

 

Kerstplaza Groningen

Bezoek de grootste overdekte winterkermis in Nederland. Er is een entreeprijs die je toegang geeft op alle attracties en shows. Ook kan je op de kermiskramen leuke prijzen winnen. 

 

Zie hier voor meer informatie

 

Kerst in Oud Kampen

De al sfeervolle binnenstad van Oud Kampen verandert in december weer in een groot openluchttheater voor de 18e editie van Kerst in Oud Kampen. Het is een tweedaags straattheater waar ieder jaar rond de 90.000 bezoekers heen gaan. Strompel heerlijk over de kerstmarkt, bekijk de theateracts, etalageacts, musicalacts, en nog heel veel meer. 

 

Zie hier voor meer informatie 

 

Royal Christmas Fair

In het historische hart van Den Haag vindt dit jaar de Royal Christmas Fair plaats. Naast de kerstmarkt met ruim 80 kerstpagodes is er ook een kinderkerstmarkt, duizenden lichtjes, en een divers cultureel programma. 

 

Zie hier voor meer informatie 

Oud Zuilen

Neem een eindejaarsrondleiding van Slot Zuylen in het teken van de kersttradities van de adelijke families. De gids vertelt tijdens de rondleiding het verhaal van de kerstviering in het Slot met de daarbij horende eeuwenoude familietradities.

 

28, 29, 30 december

 

Zie hier voor meer informatie 

Stan & Co Utrecht

En als je dan toch nog in Utrecht bent, neem ‘s avonds dan een kijkje bij het restaurant Stan & Co. Op 21 december begint de Kerst prep waar naast het heerlijke eten en drinken ook voor cadeautjes verkocht worden waarmee je je hele kerst afstylet.

 

Zie hier voor meer informatie