15 minute make-up challenge

 

Nikkie Tutorials en Davina Michelle weten hoe het moet. Nou ik nog…

 

Ik ben een prutser als het gaat om het opbrengen van make-up. Kringen onder de ogen, vlekjes en oneffenheden wegwerken gaat nog wel, maar het trekken van een lijntje boven mijn ogen is toch echt een ander verhaal.

 

Om nog een beetje beeldig voor de dag te komen kijk ik af en toe naar een filmpje hoe je dat nou het beste doet. YouTube heeft duizenden clips waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de perfecte lijn trekt.

 

Nikkie Tutorials, met ruim 14 miljoen volgers op Instagram is een van mijn raadgevers. Je weet wel, Nikkie die een paar maanden geleden vertelde dat ze transgender is en meteen wereldnieuws werd.

 

Zij doet de make-up van wereldsterren en laat in heel leuke en duidelijke filmpjes stap voor stap zien hoe het moet. Nu heeft zij iets heel leuks bedacht, samen met Davina Michelle.

 

Davina ken je van het tv-programma De Beste Zangers, waarna haar carrière als een malle van de grond kwam. Inmiddels heeft ze drie nummer-1-hits op haar naam staan: ‘Het duurt te lang’, ‘Hoe het danst’ (met Marco Borsato en Armin van Buuren) en nu ‘17 miljoen mensen’ (met rapper Snelle). Je kan niet om die stem heen. Wat een power. En loepzuiver! Heerlijk om naar te luisteren.

 

Nikkie en Davina hebben samen een filmpje gemaakt van een make-up-les en dat is echt heel leuk om te zien. Davina zingt wat Nikkie met haar gezicht moet doen en het resultaat is verbluffend. Vlekjes wegwerken, wenkbrauwen bijwerken, wimpers, eyeliners, alles komt voorbij.

 

Misschien is het allemaal een beetje too much voor mij om op m’n snoet te smeren, maar het is in ieder geval wel heerlijk om naar te kijken en te luisteren. You go, girls!

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit