11 gekke feitjes over Donald Trump

 

Hij is op miraculeuze wijze genezen van corona, hij doet waar hij zin in heeft en heeft maling aan de mening van anderen…

 

 

You love him or you hate him, maar je kan niet om hem heen. Donald Trump: op zijn zachtst gezegd nogal een bijzondere figuur.

 

11 gekke feitjes over The Donald

 

1. Over Trumps haar is veel gespeculeerd. Maar het is echt, en die fameuze coupe wordt door zijn vrouw Melania geknipt.

 

2. De vader van Donald vond hem maar een lastige puber. Daarom werd hij op jonge leeftijd al naar de ‘Military School for Bad Behavior’ gestuurd om hem een beetje discipline bij te brengen.

 

3. Trump heeft last van smetvrees en haat het om anderen de hand te moeten schudden. Die anderhalve meter komt hem dan nu wel goed uit, denk ik.

 

4. Trump drinkt geen alcohol. Waarschijnlijk omdat zijn broer aan een alcoholverslaving is overleden.

 

5. Ooit begon hij zijn imperium met een lening van 1 miljoen dollar van zijn vader. Tegen de tijd dat Trump 27 jaar oud was had hij al 14.000 appartementen in zijn bezit. Inmiddels heeft hij meer dan twee miljard dollar op zijn rekening staan.

 

6. Tussen 2001 en 2009 was Trump lid van de Democratische Partij.

 

7. Hij slaapt maar 4 uur per nacht.

 

8. Donald staat erom bekend dat hij graag pasta en steak eet. Ook is hij dol op Oreo’s, McDonald’s en KFC.

 

9. Trump is een van de langste presidenten van de VS. Hij is ruim 1 meter 90. Gek genoeg heeft hij heel korte vingers. Naar het schijnt is hij daar best onzeker over.

 

10. Acteren kan hij ook al. Zo had hij een mini-rolletje in Sex and the City en Home Alone 2:

 

 

11. Het salaris dat hij tot nu toe als president heeft verdiend hield hij niet zelf maar doneerde hij. Onder andere om ervoor te zorgen dat nationale monumenten worden gerestaureerd en onderhouden. Dit jaar zal zijn paycheck worden gedoneerd aan onderzoek naar therapieën tegen corona. Misschien maar goed ook, want Trump vindt het allemaal wel meevallen met dat virus.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit