Zoek de verschillen

Angelique draagt al jaren veel extensions in het haar. Dat zorgde wel voor een vollere haardos met lange lokken maar komt de gezondheid van het haar niet altijd ten goede. 

 

 

Het resultaat?

Angelique is heel blij met de kleur maar moet nog wel wennen aan haar korte coupe. Maar als ze haar eigen haar goed blijft verzorgen en laat groeien, krijgt ze vanzelf weer een vollere coupe, waardoor ze de vertrouwde extensions niet meer nodig heeft. 

 

Wil jij je ook opgeven? 
Als we straks, als het coronavirus is uitgedoofd, weer naar de kapper kunnen, wil jij dan ook door het team van Rob Peetoom geknipt worden? Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl 
 

 

Wat is er gedaan?
Het blond wordt frisser gemaakt door middel van een balayage en veel highlights aan de voorkant. We verzorgen het haar met goede natuurlijke producten. 

 

Hoe?
Daarna knippen we het een stuk korter tot op het sleutelbeen in een zogenaamde lob, een lange boblijn. De laagjes in het haar zorgen voor een speels effect met accenten op de kaaklijn. De dode punten worden zo uit het haar geknipt waardoor het eigen haar van Angelique veel meer volume krijgt.  

 

Voor de make-up kiest Rob voor koele tinten van Ilia. Op de ogen komt The Necessary Eyeshadow Palette Cool Nude waar we verschillende tinten hebben gemixt tot één kleur. 

 

 

We maken de look af met Balmy Days, een organische verzorgende lipconditioner.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit