Zo ziet Shiloh Jolie Pitt er nu uit

 

Als je de beste genen van de wereld mengt, wat komt daar uit? Daar was iedereen wel extreem benieuwd naar toen Angelina zwanger was van Brad Pitt.

 

 

 

Zoals het een goed ouder betaamt, werd Shiloh redelijk in de anonimiteit gehouden. Als we haar zagen, zagen we een te cute, stoer mensje dat in die tijd liever als John of Pete wenste te worden aangesproken dan als Shiloh.

 

Ik heb Shiloh een aantal jaren niet gezien en kreeg ineens een Insta-filmpje onder de neus van Shiloh die samen met haar (overigens ook prachtige) zus Zahara mee was naar de première van Eternal met haar moeder Angelina. Shiloh had haar haren in een knotje met vlechtjes aan de zijkant, droeg een eenvoudig zwart jurkje met daaronder, hoe heerlijk dat dit mocht van mama Angelina, gele sneakers met panterprint. Wat een zalig, licht onwennig, fris en beeldschoon meisje is dat geworden. Ik blijf me maar afvragen hoe het moet zijn om op te groeien als kind van zulke zeldzaam mooie en beroemde ouders en hoe het is om die onwennige fase van puberteit door te maken met alle spotlights op je gericht. Maar het feit dat ze gewoon haar gympies aan mag naar een extreme galapremière zegt voor mij eigenlijk wel genoeg. En ik denk dat ze in haar zoektocht naar haar genderidentiteit geen betere ouders had kunnen wensen.

 

We laten je nu weer even met rust, Shiloh. Maar je présence tilde me even op toen ik je foto zag.

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach