Zo leuk: in dit programma zien we Prince Harry binnenkort

 

Vraag wie mijn lievelings Harry is en ik antwoord binnen een milliseconde Harry Styles.

 

 

 

Blijf ik toch een beetje verliefd op. Maar op een heel mooie tweede plaats komt toch wel prins Harry. Wat mij betreft de leukste royal die er is (behalve op gravin Eloise misschien), en ik had wel een beetje hoop dat het vertrek uit Buckingham Palace zou betekenen dat we hem wat meer zouden zien, en dan wat minder geregisseerd, zoals alle Britse royal happenings zijn. Nou, mijn gebeden zijn verhoord.

 

EN HOE. James Corden heeft namelijk voor zijn Carpool Karaoke prins Harry gestrik en deed dat natuurlijk op een volledig Engelse manier (James Corden is immers ook Brits): op een Engelse dubbeldekker. Blijkbaar zijn de twee al langer vrienden en werd het dus een heel ontspannen — en coronaproof — gesprek. Ze tourden door de Hollywood Hills en spraken ondertussen over hoe het Harry bevalt in de Verenigde Staten en wat hij nu qua werkzaamheden gaat doen.

 

Maar waar ik eigenlijk nog het meest benieuwd naar ben, zijn Harry’s zangkunsten. Want ja, Carpool Karaoke heet natuurlijk zo met een reden en ik denk dat iedereen hem het liefst wil horen meezingen. Lijkt me hilarisch als hij er ineens foutloos een Cardi B-rap uitgooit. Hopelijk wordt het niet zo tam met alleen The Beatles. Die andere kant van Harry, díe willen we zien.

 

Nog even afwachten wanneer het wordt uitgezonden op The Late Late Show, maar ik hoop snel. Ja toch? JA TOCH?!

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer