Zo kunnen we toch een beetje naar een concert

 

Uit eten gaan, terrashangen, naar de film… Het zit er allemaal even niet aan. Maar toch kunnen we een aantal Nederlandse artiesten live gaan zien.

 

 

Hebben we aan Grolsch te danken. Eerder werd al de hashtag #helpdehoreca het leven ingeroepen, nu zorgt het biermerk ervoor dat we een beetje thuis het concert-feeling kunnen krijgen. Nielson, Miss Montreal, Akwasi, Rob Dekay en Diggy Dex zullen meedoen met de Grolsch Live Sessies, die je online thuis kan kijken. Leuk: elke artiest speelt live vanuit een kroeg. Kunnen we tóch een beetje de kroeg in.

 

Nielson trapt af, vandaag om 20.30, vanuit Het Magazijn in Dordrecht. Je kan live meekijken vanuit het Instagram-kanaal van Grolsch en meezingen doe je gewoon vanuit je huiskamer. De volgorde en agenda van de andere artiesten worden via Instagram en Facebook bekend gemaakt.

 

Nou moet ik zeggen dat ik qua bier eigenlijk meestal Heineken drink, maar dat ga ik deze Koningsdag misschien wel anders aanpakken… Binnenshuis, uiteraard, maar zover het kan wil Grolsch toch een beetje de feeststemming erin gooien. Oranje bierblikjes is natuurlijk leuk gevonden, maar bij aankoop van een krat Grolsch krijg je een kortingsbon van € 5 voor het #helpdehoreca initiatief. Dat is voor mij wel een heel groot pluspunt, want die horeca sponsor ik met liefde.

 

Eerst maar even met Nielson meezingen vanavond.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer