Zo draag je de bermuda­short wél leuk

 

De zomer is in aantocht en dat vieren we als het aan het modevolk ligt in bermuda’s.

 

Het korte spijkerbroekje is goed voor een volgende keer, want als je écht modepunten wilt scoren is het de knielange short waar je jezelf in wilt hijsen. En nu kan ik me zo voorstellen dat je niet meteen razend enthousiast wordt van dit toch ietwat seksloze broekie, en dus is het tijd voor een paar bewijsstukken op een rij. Allereerst verwijs ik je door naar deze Look of the Day van onze collega’s bij Amayzine, om vervolgens de afgelopen shows van Chanel, Dior, Bottega Veneta, Max Mara, Celine en Phillip Lim nog eens terug te kijken. En mocht je dan nog stééds niet overtuigd zijn, dan heb ik ook nog een leger aan modetypes voor je klaarstaan. Dus vertel het mij maar: is-ie hot of écht totally not?

 

 

Door: Lilian Brijl

Afbeelding van Lilian Brijl