Zit je met Mick Jagger in de kroeg, herken je hem niet!

Dan ben je misschien Mick Jagger, maar als je plots een provinciale kroeg binnenwipt, herkent niemand je! Niemand!

 

 

Op het ontplofte Twitter lacht de iconische Stones-zanger er zelf om.

 

 

Het gebeurde in Charlotte, North Carolina, waar de Stones een optreden deden. Zonder entourage en bodyguards liep Mick Jagger een lokale kroeg binnen voor een biertje. En dan mag je de grootste rockster ooit ever zijn: niemand herkende het icoon! De barkeepster niet, de eigenaar niet en de vaste gasten van de Thirsty Beaver Saloon ook niet.

 

Dat is te zien op een hallucinante foto, die Jagger zelf plaatste op zijn Twitter-account. ‘Out and about last night in Charlotte, NC’. Hangend aan een tafel lurkt hij alleen aan een biertje, terwijl de andere bezoekers met de rug naar één van de meest gefotografeerde mensen in de historie toe zitten, of hem anderszins negeren.

 

Wel Stones-fans

 

Jagger kan er zelf hartelijk om lachen, maar dat geldt niet voor zijn argeloze omstanders: allemaal Stones- fans, die voor 400 dollar per stuk kaarten hadden voor Jagger’s show dit weekend. Dat was dus flink balen nadat de tweet bekend werd. Want als er één avond was dat ze gezellig in de Thirsty Beaver Saloon hadden kunnen kletsen met hun idool, dan was het deze wel. Nou ja, You can’t always get what you want…

 

Bijna 80, maar Jagger is tijdens de toegift nog steeds in shape. Keef ook trouwens.

 

 

Door: Redactie Falder