Zin in een heerlijk avondje zonder stress vooraf?

 

Bij veel gezinnen neemt de stress behoorlijk toe in de aanloop naar 5 december. Uit onderzoek blijkt dat minstens 25% van de Nederlanders nerveus wordt richting vijf december. Dacht je dat je er vanaf was, als je niet meer in Sint en Piet gelooft, blijkt het alleen nog maar erger te worden.

 

Stress, les, zes, mes, help! Ik kom er niet uit…

 

Gedichten, cadeaus, surprises en hoge kosten leveren kopzorgen op. Gezinnen met kinderen tot 13 jaar ervaren de meeste stress. Nou jaaa zeg! Wist ik helemaal niet, maar ik heb dan ook geen kinderen.

Speciaal voor die gezinnen is er ineens iets leuks bedacht door verzekeraar Centraal Beheer. Je kunt een gratis anti-stress ‘zininsint’ verzekering afsluiten. GRATIS! Dat kun je doen via www.zininsint.nl In de variant Basis, Uitgebreid en Allrisk.

 

Meteen doen, dikke zoen, Sint kapoen, wintergroen, zet je schoen…

 

Om te beginnen heel erg grappig, maar eigenlijk ook nog eens dé oplossing van de eeuw. Zo leuk bedacht door die verzeker-jongens. De verzekering biedt een snelle surpriseservice voor mensen met twee linkerhanden. En gedichten op maat, helemaal handig.

 

En dan ook nog live met de Sint himself!

 

Via Facebook-live kun je persoonlijk contact met de Sint hebben. In die live-sessies deelt de Goedheiligman belangrijke tips uit het grote boek en kun je ook zelf vragen stellen. De livestream wordt in de allrisk-variant aangevuld met een surpriseservice en bevat daar bovenop nog eens onbeperkt gedichtadvies van de Sint.

 

Nou, wat wil je nog meer? Ik zou gewoon gauw kijken. www.zininsint.nl dus.

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter