Zeg schat, dat
jasje van jou….

 

Daar moeten we het eens even over hebben, want daar komt gedonder van. Zeker als je zo doorgaat. 

 

Man, man, man, man, man, je zal maar Harry heten. En prins zijn. En met ene Meghan getrouwd zijn. Die niet ergens stilletjes achter de geraniums gaat zitten patchworken. Zou wel veel gedonder schelen. Dat patchworken achter de geraniums is natuurlijk ook helemaal niet de bedoeling van een koningshuis. Die types moeten zich om de haverklap her en der vertonen. Wat een leven zeg. En geen enkel detail blijft onopgemerkt. Ze houdt haar baby verkeerd vast, hij heeft geen sokjes en mutsje, ze heeft een te korte rok, ze heeft haar trouwring laten veranderen, ze heeft haar haar los, ze heeft blote armen, een te diep decolleté, ze draagt een te strakke broek, ze heeft haar benen over elkaar (strikt verboden), haar rok schijnt door. Gekkenhuis. 

 

Tot zover even de vrouw van Harry

 

Nu is Harry zelf de pisang. Hij heeft namelijk al vierentwintig keer hetzelfde jasje aan gedaan. Voor zover de pers het heeft kunnen tellen dan. Want wie weet wat ie doet als er even niemand kijkt? Wie weet is het wel zesentwintig keer. Nou, dat kan z’n vrouw niet flikken, meent de roddelpers dan te moeten schrijven. Die moet steeds nieuwe kleren aan. Jonge jonge. ‘t Is allemaal wat. Tuuteretuut.

 

Maar jeetje. Vier-en-twin-tig keer hetzelfde grijze jasje van JCrew (leuk merk trouwens) en het kostte maar 188 pond, dus nog eens een jasje van niks ook, volgens koninklijke mode-trendwatcher-begrippen. Het is een absolute schande. 

 

Ik ga meteen tellen hoe vaak mijn man z’n grijze jasje al gedragen moet hebben. Eerst even verzinnen wanneer we het ook alweer gekocht hebben. Oeps. Zal toch zeker niet nóg meer dan vierentwintig keer zijn hoop ik, hè? Want dan gaat er dit weekend eens een hartig woordje gesproken worden. Er zijn natuurlijk grenzen. Nou was trouwens het jasje van m’n man wel iets duurder dan dat van Harry, maar toch. Hier is het laatste woord nog niet over gezegd bij ons thuis. Dat snap je. 

 

23 Juli 2019 – Dr. Jane Goodall’s Roots & Shoots Global Leadership Meeting

 

11 Juli 2019 – Commonwealth Youth Roundtable

 

2 Juli 2019 – The Diana Award National Youth Mentoring Summit

 

8 Mei 2019 – Geboorte Archie Harrison Mountbatten-Windsor 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska