Joepie! Helemaal
naar Brugge!

 

En dan die luxe!

 

 

 

 

Zeg je Brugge dan zeg je oeroude historie, en alleen al daarom is Brugge, in al zijn rijkdom en artisticiteit, altijd een bezoek meer dan waard is. Hotel De Orangerie ligt midden in het historische hart van deze stad en ook nog eens aan een van de voornaamste en meest pittoreske grachten. Alle belangrijke culturele bezienswaardigheden, de bijzondere winkelstraten, de vele restaurants en de meeste musea liggen daardoor gewoon op wandelafstand van dit prachtige hotel.

 

Kenners van antiek, kunst en exclusieve stoffen komen in De Orangerie sowieso ogen te kort. Want de twintig romantische kamers zijn elk op een andere manier gedecoreerd met de gezelligheid van toen en de luxe van nu. Daarbij zijn alle kamers voorzien van airconditioning, een flatscreen, koffie- en theefaciliteiten en een design badkamer met HERMES toiletartikelen.

 

 

 

Ontbijten en afternoon-tea doe je in het restaurant met uitzicht op het water of, bij mooi weer, op het terras langs het kanaal. Met op het copieuze ontbijtbuffet onder veel meer muesli, yoghurt, diverse soorten vers brood en beleg en verschillende warme gerechten. De Orangerie afternoon-tea is een begrip in Brugge. Een must voor elke gast.

 

Na een dagje stad plof je lekker neer op het terras of in het salon waar de haard brandt als het eens wat frisser is en waar ook een koffietje, aperitief of after diner drink worden geserveerd. 

 

Eén nachtje uitzonderlijk genieten mogen we verloten. Voor z’n tweetjes uiteraard en ook weer met ontbijt. Veel plezier alvast! 

 

 

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Hotel De Orangerie telefoon +32 50 341 649.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier één nacht gratis te verblijven? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans