YES: op deze datum komt Ferry de film op Netflix

 

Fiiiiiiinally. Eindelijk hebben we een datum om naar uit te kijken. Om gelijk even met het goede nieuws in huis te vallen: 14 mei is de dag dat we na lang wachten weer een goede portie van Ferry en Daniëlle krijgen.

 

 

Want heel eerlijk: die hebben we het afgelopen seizoen van Undercover dus absoluut niet gehad. Ben er nog steeds pissig om.

 

Gelukkig was daar wel het warmhoudertje dat er een film aan zat te komen die volledig draait om deze twee, maar dat duurde allemaal toch wel behoorlijk lang. Trailertje hier, wat foto’s daar, maar een datum of meer concrete info: ho maar. En dat ondanks het feit dat de film volgens mij dus écht heel vet wordt. Ik bedoel: Monic Hendrickx alias Madam Penoza is zelfs van de partij, dat kan dan toch eigenlijk niet missen?

 

En dan heb je ook nog Huub Stapel erbij en natuurlijk Fer en Daan, en dan heb je eigenlijk wel het recept voor mijn nieuwe lievelingsfilm. Monic Hendrickx speelt de zus van Ferry (héél benieuwd hoe zij dat accent gaat rocken, dat wordt sowieso een succes) en Huub Stapel is de grote crimineel voor wie Ferry klusjes opknapt.

 

Maar dan het allerbeste: John, Luther, oftewel ieders favoriet is ook weer terug. Godzijdank. En er zijn nieuwe beelden. Ferry heeft blond haar, Monic Hendrickx heeft rood haar en heet in de film Claudia. Het is een teasertje van nauwelijks anderhalve minuut, maar meer dan genoeg om in ieder geval mij helemaal enthousiast te maken.

 

Genoteerd dus: 14 mei gaan we los.

 


 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer