Joe, joe, het is weer Woensdag Windag. Vandaag mag je zelf kiezen wat je prijs wordt. Hoe vind je dat?

 

Deze Woensdag Windag is er eentje uit je dromen. Want misschien droom jij er ook wel eens van dat je je shoppingmandje kan vullen met alles wat je mooi vindt en dat je dan niets hoeft af te rekenen? Dan is vandaag je geluksdag want ik heb een hele mooie prijs voor je weten te regelen bij onze vriendinnen van Klingel.

 

Nu het echt herfst is, heb je misschien wel zin in een warme nieuwe jas, of een leuke broek of gezellige blouse. Dan is er een winkel waar je alles kunt vinden. Van een mooie trui tot aan fijne lingerie het staat allemaal in de online shop van Klingel

 

Kijk maar eens naar dit heerlijke oranje vest. Classy, comfy en cool in één. Ik weet wel wat mijn favoriete outfit wordt dit najaar.

 

Heb jij ook wel zin in een nieuwe outfit? Dan is het vandaag jouw geluksdag. Want ik mag jou namelijk blij maken met een shoppingtegoed van 100 euro! Dat mag bedrag je besteden aan de kledinglijnen Laura Kent, Dress In en Paola. Daar word je toch helemaal vrolijk van? 

 

Heb je iets gezien dat je graag wil hebben en wil jij dat shoptegoed winnen? Even reageren onder dit artikel op Facebook. Of, als je geen Facebook hebt, even een mailtje aan winnen@franska.nl.

 

 

 

Veel shopplezier!

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit