Deze Woensdag Windag is een hele fijne tegen de midwinterdip. Doe de gordijnen maar dicht en ga lekker met een dekentje op de bank liggen. Ik regel de rest!

 

 

 

Oooh wat heb ik last van de midwinterdip. De donkere dagen na de kerst duren me altijd veel te lang. De feestverlichting ligt alweer weken op zolder, de krokussen zijn nog nergens te bekennen en nog steeds is het veel te vroeg donker. Wat kun je dan doen tegen de midwinterdip? Nou, heel simpel, jezelf verwennen.

 

Ik kruip dan lekker met een goed boek en een dekentje op de bank. Pot thee erbij en de geurkaarsen aan. Zoals deze van Molton Brown, die niet alleen heerlijk luxe bad en beautyproducten maken. Want wist je dat ze ook een heerlijke Home collectie hebben? Zoals deze geurkaars met de onweerstaanbare combinatie van friszure rabarber, grapefruit, roos en basisnoten van warme vanille, muskus en gesponnen suiker. Alsof je een heerlijk geurend taartje voor je neus hebt staan, daar word je toch vanzelf weer een beetje blij van?

 

Om het helemaal een topcadeau te maken krijg je er ook een diffuser bij met dezelfde verrukkelijke huisgeur en je bent nooit meer chagrijnig. Bovendien krijg je er meteen een mooie navulling bij zodat je er extra lang plezier van hebt.

 

 

Dus skip dit jaar de winterdip en stuur me een mailtje waarom jij dit heerlijke superduper luxe pakket wil winnen via winnen@franska.nl en wie weet ben jij de gelukkige!

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit