Laatst vroeg iemand of ik niet alles verzin als het gaat om de werking van huidverzorgingsproducten die we op de Woensdag Windag weggeven.

 

 

 

 

Ha, natuurlijk niet, want we geven alleen de allerbeste crèmes en serums weg die we zelf testen.

 

Van Louis Widmer mocht ik deze keer ook weer iets heerlijks uitproberen. Dit Zwitserse familiebedrijf ontwikkelt al meer dan 60 jaar hoogwaardige verzorgingsproducten, waaronder de Intensief Anti­Ageing verzorgingslijn voor de rijpere huid. Dit assortiment heeft zorgvuldig op elkaar afgestemde dag- en nachtverzorgingen én speciale producten voor extra verzorging zoals het gloednieuwe, revolutionaire huidverjongende Tweefasig Serum Olie-in-Serum. Een krachtig celvernieuwend concentraat met verzorgende oliën van topkwaliteit. 

 

Dit superduper serum heeft een 7-­voudige werking door de combinatie van hooggedoseerde actieve bestanddelen en bestrijdt zo heel gericht de tekenen van vroegtijdige huidveroudering. Een magische verzorgingsformule met twee texturen zoals een voedingsrijk verzorgingsconcentraat uit kostbare oliën (de oliefase) en een licht, intensief werkend serum (de waterfase). Pas wanneer je op het pompje drukt, mengen de twee fasen zich tot één intensief verzorgende textuur en komen samen tot hun volledige effectiviteit. Hoe wonderlijk is dat?!

 

 

Zo verstevigt het de huid en stimuleert het de hydratatie, verzacht het rimpels, verhoogt het de elasticiteit van de huid en maakt haar glad. Bovendien regenereert het en versterkt het de barrièrefunctie van de huid. Louis Widmer stelt strenge eisen aan haar grondstoffen en samenstellingen en gebruikt alleen het allerbeste. Je begrijpt vast wel dat wij hier op de redactie erg enthousiast zijn over dit serum.

 

Dus wat willen jij en je huid nog meer? Volg Louis Widmer op Facebook (@LouisWidmer.Nederland), laat een reactie achter onder dit bericht en wie weet win jij één van de 4 flacons van dit geweldige serum, elk ter waarde van € 44,90. 

 

Je kunt me niet meer mailen om mee te dingen naar de Woensdag Windagprijs, alleen lezers die onder dit bericht op Facebook reageren maken kans. Houd de komende tijd dus je inbox van Facebook in de gaten, want het zou zomaar kunnen dat ik je via een chatbericht laat weten dat jij een van de winnaars bent. Dus zorg ervoor dat je berichtenfunctie is ingeschakeld! Reageer je niet binnen een week dan maak ik iemand anders blij met deze prijs.

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit