Is het alweer woensdag? Vandaag een kostbare prijs die je zelf mag houden of aan iemand mag geven die jij de liefste vindt.

 

 

Op 14 mei is het Moederdag. Maar omdat we naast de huis-tuin-en keukenmoeders ook steeds meer stief-, lief-, surrogaat-, oppas-, wens- en andere moeders in de wereld hebben vind ik het een dag voor iedereen die de titel Moeder past. Want moeder zijn zit in je hart en dat voel je. Vandaag heb ik daarom een prachtige prijs voor iemand die je zo lief vindt dat zij wel iets bijzonders verdient.

 

armband La Stories

 

En dat moois kun je vandaag winnen want samen met mijn vriendinnen bij La Stories mag ik niet één, maar twee mooie sieradensets weggeven. De sieraden van La Stories vertellen een verhaal en brengen een gevoel over. Ze hebben een edelsteen met een betekenis die je wakker schudt, je de weg wijst of je inspireert. Iedere keer als je naar het sieraad kijkt, word je herinnerd aan de betekenis van de steen en sta je daar even bij stil.

 

ketting La Stories

 

Deze set is gemaakt van stainless steel met een 14-karaats goudlaagje en er zit een maansteentje in verwerkt. Dit speciale steentje heeft dezelfde glans en uitstraling als de maan en sommige mensen voelen dat dit een edelsteen is die je weer in contact brengt met je vrouwelijke kracht. De kracht van beauty en intuïtie, twee eigenschappen die vrouwen vaak wegstoppen. Maansteen helpt je weer te vertrouwen op je innerlijk weten en meer te gaan luisteren naar je intuïtie. Ook helpt deze edelsteen je aandacht te richten op je mooie eigenschappen en niet langer kritisch en teleurgesteld voor de spiegel te staan. Maansteen laat je zien dat je een prachtige vrouw bent met bijzondere gaven.

 

Misschien denk je nu: wat een abracadabra, ik vind het gewoon mooi! Dat klopt, want dat is het ook! Wie maak ik blij met een van deze twee setjes? Is het voor jezelf of voor iemand anders? Laat het me weten via een mail met je naam en adresgegevens via winnen@franska.nl en wie weet ben jij straks een van de gelukkige winnaars.