Ik heb me vandaag toch een Woensdag Windag prijs, Het is dat ik niet mee mag doen, want ik wil het allemaal hebben.

 

 

 

 

Ken je dat? Je koppt een superleuke outfit, maar als je het eenmaal draagt blijkt het verschrikkelijk vervelend te zitten. Het rekt niet mee, je krijgt het er bloedheet in en als je het wast komt het als een vod uit de machine. Dat zal je niet gebeuren met kleding van Je m’appelle.

 

Dit is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online verkrijgbaar is. Zij maken sinds 2014 casual chique kleding van hele goede kwaliteit voor een prima prijs. Met een Frans accent want Franse vrouwen snappen als geen ander het ‘je ne sais quoi’ gevoel. Alsof ze zomaar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies en je hoeft geen uren voor de spiegel te staan.

 

 

Bij Je m’appelle komt er iedere week een nieuwe collectie online die in Europa wordt gemaakt van de beste travelstof die er is. Gemaakt van polyamide en elasthan dat op een speciale manier is geweven. De maatkeuze is reuze, van maat 36 tot en met 52. Alles wat je aantrekt is duurzaam, ademend, lekker stretchy en sneldrogend. En als je het uit de wasmachine haalt kun je het na een uurtje drogen alweer aan en dan hoef je het niet eens te strijken. Wie wil dat nou niet? 

 

Ik heb voor jou een paar supertoffe looks gemaakt en je mag zelf de kleur en maat kiezen. 

 

 

Een knalrode jumpsuit.

 

 

 

Een blouse en broekje in Fresh green.

 

 

 

In de kleur Blackberry Purple een v-hals shirt met een bijpassende broek

 

 

 

Een superstylish blazer en pantalon in Teal blauw.

 

 

Dus stuur me snel een mailtje met je naam en adresgegevens via winnen@franska.nl en zet daarin duidelijk welke kleur set je wilt winnen in je maat naar keuze. En wie weet sta jij straks kreukvrij te shinen in je nieuwe outfit.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit