Dit is de eerste Woensdag Windag van februari en wat heb ik een toffe prijs voor je geregeld. Eentje waar je heerlijk relaxed van wordt en daar hoef je helemaal niks voor te doen.

 

 

 

Ken je dat? Dat je ergens binnenloopt en denkt: wat ruikt het hier hemels! En dat je gedachten dan met je aan de haal gaan en dat je dan zomaar met een glimlach op je gezicht zit. Dat gevoel…

 

Lekker he?! Daar hebben de makers van Geurwolkje heel veel verstand van. Zij maken aromadiffusers, dat zijn luchtbevochtigers en geurverspreiders in één. Deze vernevelaars zijn geschikt voor aromatherapie en voor de verspreiding van een heerlijke geur in je woonkamer, slaapkamer of werkplek. Samen met hun 100 procent natuurlijke etherische oliën bepaal jij de geur en dus de gewenste sfeer.

 

Dit fraaie houten apparaatje helpt je om je huis fris en vrij van nare luchtjes te houden en zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid op peil blijft. Na het toevoegen van etherische olie aan het water krijgt de verneveling een lekkere geur die jouw huis vult. Het is dus een simpele en effectieve manier om te zorgen dat jouw huis fris en fijn ruikt.

 

 

Dit vernevelen is heel milieuvriendelijk en zeker niet schadelijk, je knapt er zelfs van op. Want wist je dat de geur van etherische oliën ook een positief effect heeft op lichaam en geest? Zo zorgt de geur van lavendel dat spanning vermindert en die van mandarijn dat je lekker vrolijk wordt. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is ademen.

 

Lijkt het je wat om zo relaxed te worden? Stuur me dan een mailtje met je naam en adresgegevens via winnen@franska.nl en wie weet win jij dan een van de drie diffusers van Geurwolkje. We doen er ook een flesje etherische olie bij. Welke dat is, blijft nog even een verrassing.

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit