Geloof mij maar, deze Woensdag Windag kun je een prijs winnen waar ook je pubers heel erg blij mee zullen zijn. En nou maar hopen dat ze ’m teruggeven als jij ‘m nodig hebt.

 

 

 

Ken je dat: je bent op vakantie, je staat in een lange rij in de brandende zon te wachten en achter je brult je puber: ’O My God, dat méén je niet!’ Verschrikt draai je je om en vraagt wat er aan de hand is, want aan de paniek te horen moet het wel erg zijn. En dat is het ook, de batterij van haar telefoon is alweer leeg en haar humeur is om op te schieten…

 

Maar jij bent de beroerdste niet want uit je rugzak tover je zomaar een volle powerbank, zo eentje die er in een paar minuten voor zorgt dat ze weer aan het internet hangt en dat je niet de rest van de middag met een chagrijnige reisgenoot te maken hebt. Want deze powerbank van Fresh ’n Rebel met 12000 mAh is werkelijk een lifesaver op vakantie. Niet alleen vijzelt ie het humeur van je pubertje een beetje op, hij zorgt er ook voor dat jij altijd een volle telefoon hebt om te kijken wat de kaartjes voor dat ene museum kosten of om de snelste weg terug naar het hotel te vinden.

 

Hij heeft een lekker handzaam formaatje en weegt maar 192 gram. Dankzij de supersnelle batterij is je telefoon zo weer vol en binnen zeven uur is de powerbank weer volledig opgeladen. Bovendien heeft hij verschillende veiligheidsfuncties om ervoor te zorgen dat gekoppelde apparaten beschermd zijn tegen overspanning, oververhitting, overstroom, overbelasting, overontlading en kortsluiting. Hij mag dus ook zo mee het vliegtuig in. Ik heb er zelf ook een en ik verzeker je: je wil niet meer zonder op vakantie!

 

Vandaag mag ik er, heel riant, maar liefst 5 weggeven in een van deze leuke kleurtjes: Dreamy Lilac, Safari Red, Dive Blue, Smokey Pink, Dusky Blue, Storm Grey, Dried Green en Deep Mauve. Iets voor jou? Stuur me dan een mailtje via winnen@franska.nl met je naam, adresgegevens en je favoriete kleur.

powerbank

 

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit