Jaja, met deze Woensdag Windagprijs wil jij vast wel gezien worden en het leuke is dat je zelf mag kiezen hoe hij eruit komt te zien. Is dat even tof!

 

 

Ken je dat: sta je op een luchthaven bij de bagageband, heeft iedereen net zo’n koffer als jij. En zie dan maar eens snel die van jezelf van de band te plukken. Die stress is verleden tijd met deze geweldige prijs die ik vandaag weg mag geven.

 

 

no boring suitcase

 

 

Bij mijn vrienden van NoBoringSuitcases kun je een gepersonaliseerde koffer laten maken, zodat je nooit meer met een saaie dertien-in-een-dozijn-koffer op stap gaat. Je kunt kiezen uit talloze prints, maar je kunt er ook eentje laten maken met een eigen foto erop. Zodat je zeker weet dat de jouwe uniek is en er niemand mee aan de haal gaat.

 

Ik mag vandaag twee handbagagekoffers weggeven (formaat 55x35x25cm) en heb alvast een voorbeeldje gemaakt zodat je weet hoe dat eruit zou kunnen zien.  

 

 

Dit lichtgewicht koffertje met uitschuifbaar handvat heeft de juiste afmetingen zodat het mee mag in de cabine. Er zit een cijferslot op zodat alleen jij het open kan maken. Door de 360° draaibare wielen rol je het moeiteloos alle kanten op en het is gemaakt van supersterk materiaal dat tegen een stootje kan. De binnenkant heeft een zogenaamde divider met een rits zodat je je koffer altijd netjes in kan pakken. En de pakbanden zorgen ervoor dat alles op z’n plek blijft liggen.

 

 

Nou ben ik wel benieuwd van wie of wat jij een foto op deze koffer zou willen zetten. Misschien van je lief, je kleinkinderen of je kat? Of heb je een geinige foto van jezelf of je vriendinnengroep?

 

Jij mag kiezen. Dus stuur me snel een mailtje met je naam en adresgegevens via winnen@franska.nl

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit