Ja, daar is ie dan, de eerste Woensdag Windag van het jaar. Wedden dat jij dit na de feestdagen ook heel graag in je woonkamer wil hebben staan? 

 

 

 

Bij mij lag hij al op 1 januari helemaal opgeknipt in de groenbak, en bij jou? Staat de kerstboom nog tot driekoningen in je woonkamer of ben je wel toe aan wat anders? Ik heb goed nieuws voor je want ik mag vandaag drie prachtige prijzen weggeven voor die kale plek waar eerst je kerstboom stond.

 

Wat dacht je van deze hippe plantenpot van Elho? Is het geen beauty met die ronde en zachte vormen? De ideale pot voor binnen én buiten, want hij kan tegen een stootje. Omdat hij van hoge kwaliteit kunststof is gemaakt kun je hem ook in de volle zon zetten, zonder dat de kleuren vervagen. Daarnaast heeft hij echt geen last van de winterkou en kan hij dus nu al naar buiten. Vergeet dan niet om het in de pot aangegeven gaatje door te boren. Zo kan het overtollige water weg en voorkom je wortelrot. Deze Pure Coupe is 49 centimeter hoog en heeft een doorsnee van 35 centimeter. Lekker groot, maar hij weegt haast niks en is daarom ook heel makkelijk te verplaatsen en schoon te maken.

 

 

Elho produceert haar plantenbakken met gerecycled plastic en windenergie, dus hoe groen wil je het hebben? De Pure Coupe ter waarde van € 105,- is verkrijgbaar in drie kleuren en je mag zelf kiezen welke je hebben wilt. Wordt het balanced beige, black of rosy brown?

 

Laat het me weten via winnen@franska.nl en wie weet staat ie straks in jouw huis te shinen

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit