Wil je het laatste restje zomer nog heel even bewaren? Dan is dit de Woensdag Windagprijs voor jou.

 

 

 

 

Ooooh, dit vind ik altijd een lastige dag. Morgen begint officieel de herfst en dan moet ik weer zooo lang wachten voor het weer zomer is. Heb jij daar ook last van? Dan heb ik hier een puike prijs voor je.

 

 

Om dat laatste restje zomerglow te bewaren moet je natuurlijk je huid goed verzorgen. En waarmee kun je dat nu beter doen dan met de natuurcosmetica van Dr. Hauschka? Niks hip en happening, gewoon al ruim 50 jaar een vertrouwd merk dat pure en effectieve producten maakt van grondstoffen die in eigen beheer worden verbouwd en voor een deel afkomstig zijn van wilde oogstmethoden en van wereldwijde biologische teeltprojecten. Zo eerlijk en duurzaam mogelijk dus.

 

 

Daar krijg je cosmetica van die werkt. Zoals deze nieuwe dagcrème. De rijke formulering van de Abrikozencrème, met biologische abrikozenpitolie, wordt snel opgenomen door de huid en voelt niet zwaar aan. Hij is speciaal ontwikkeld voor de droge, vochtarme en doffe huid die na de zomerzon wel een oppeppertje kan gebruiken. De vitamines en onverzadigde vetten van de abrikozenpitolie maken dat je huid er weer helemaal fris uitziet en ze verbeteren de veerkracht.

 

 

 

 

De abrikozen zijn op biologische wijze geteeld in Turkije waar ze volop licht en warmte uit de zon hebben opgenomen. Hierdoor zijn ze een rijke bron van ingrediënten die je huid beschermen. Daarnaast helpen de essentiële vetzuren en vitamines uit biologische avocado-olie om je huid te hydrateren. Hierdoor wordt je huidbarrière versterkt, met een beter gereguleerde talgproductie en een gehydrateerde huid als resultaat.

 

 

De producten van Dr. Hauschka zijn altijd vrij van synthetische geur-, kleur- en conserveringsmiddelen, siliconen, PEG en minerale oliën en zijn dus zo zuiver mogelijk.

 

Wil jij ook je laatste restje zomerglow bewaren en met een schoon geweten en op natuurlijke wijze je huid verzorgen? Stuur me dan een mailtje met je naam en adresgegevens via winnen@franska.nl,

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit