Jawel, de zomer is begonnen en voor een extra zonnig gevoel heb ik hier een heerlijke prijs voor je. Lijkt het je wat, dan moet je dit maar even lezen.

 

 

 

Vandaag wordt een zomerse dag en daar ben ik dol op. Het liefst zou ik die geur in een flesje willen vangen. Dat is mijn vriendinnen van Betty Barclay gelukt want zij creëerden een nieuw parfum dat ruikt naar zwoele zomeravonden: Wild Flower.

 

De geur is een combinatie van frisse bloemige tonen van sprankelende citroen en zoete framboos met verleidelijke jasmijn en zachte pioenrozen. Het heet niet voor niks Wild Flower, want deze wilde bloemen zijn overal. Ze bloeien op zonnige plekken, andere gedijen beter in de schaduw. Sommige groeien in het bos onder hoge bomen, anderen zijn te vinden langs smalle weggetjes en samen vormen ze deze zalige geur die je iedere dag wel wil dragen.

 

Het parfum zit in een prachtige flacon en is een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders die je wel een zonnige dag zou willen bezorgen. Ik mag zeven setjes weggeven met het parfum en een deodorant. Zeg nou zelf: daar word je toch blij van?

 

Meedoen kan door je naam en adresgegevens te mailen aan winnen@Franska.nl en wie weet ben jij straks een van de gelukkigen.

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit