Op de redactie doken we allemaal op de Woensdag Windagprijs van vandaag. Want als je dit hebt kom je altijd stylish voor de dag.

 

 

 

Ik weet niet hoe het met jou zit maar ik heb er een verschrikkelijke hekel aan om met nat haar rond te lopen. Dus zodra ik uit de douche kom zet ik de föhn op m’n haar. En nou hoor ik je denken, da’s toch hartstikke slecht voor je lokken? Nou, niet als je een goede hebt. 

 

Zo eentje als de Beurer HC 100 Exellence. Deze compacte haardroger met zijn krachtige motor met een vermogen van 1700 watt zorgt er in een handomdraai voor dat je haar precies zo zit als je wil. De geïntegreerde ionenfunctie zorgt voor veerkrachtig haar, waardoor je hem zo vaak kunt gebruiken als je wilt. 

 

 

Je kunt kiezen uit 4 flexibele temperatuur- en blaasstanden en met de geheugenfunctie die erop zit kun je jouw favoriete instellingen voor temperatuur- en blaasstanden gewoon opslaan. De föhn ligt makkelijk in de hand en is helemaal niet zwaar. Bovendien heeft hij een snoer van bijna drie meter waardoor je altijd in de buurt van het stopcontact en de spiegel bent. Je krijgt er ook een smal, magnetisch stylingmondstuk en een diffuser voor je krullen bij waardoor je je haar kunt stylen als een pro. 

 

Iets voor jou? Dan ga je mij natuurlijk rapido een mailtje sturen via winnen@franska.nl en wie weet is ie straks voor jou. Ik mag er drie weggeven, dus waar wacht je nog op?!

Mocht je de haardroger nou niet winnen, maar je wil hem wel heel graag hebben? Dan heb ik voor jou een fijne kortingscode geregeld die je in de webshop kunt gebruiken. Als je in het bestelproces bij de betaling onder het kopje kortingcode Franska15 invoert, krijg je 15% korting op deze HC 100 Exellence en wordt hij gewoon naar je opgestuurd. Appeltje eitje.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit