Woensdag Windag

Ik weet niet hoe het bij jou thuis is, maar ik zou zoiets moois als dit wel kunnen gebruiken. Zelf doe ik nooit mee aan m’n Woensdag Windag. Hij staat dus op jou te wachten.

 

Ik zal maar eens lekker uit de thuis-school klappen. Er staan kweeniehoeveel afvalbakken bij mij in huis. Eentje voor groen, eentje voor plastic, een plek in de schuur voor papier, eentje voor ‘normaal’ afval, eentje voor batterijen en zo die naar de gemeentewerf moeten, eentje voor – ach verzin het maar. We scheiden ons het heen en weer. Qua afval dan. Nou heb ik best leuke bakken, maar om nou te zeggen dat het er bijzonder prachtig uitziet al die dingen overal… Het kan dus gewoon een stuk mooier. Dat blijkt wel als je deze Wesco afvalscheider ziet. Nou ben ik sowieso een Wesco-fan. Heb al het een en ander van dat merk gekocht. Hun spullen zien er wat mij betreft precies zo uit, zoals dit soort dingen eruit hoort te zien.

 

Nu hebben ze weer een heel mooie nieuwe uitvinding, de chique afvalverzamelaar ‘Multi Collector’.Verkrijgbaar in drie varianten, die het mogelijk maken afval in tweeën, drieën of vieren te scheiden. Kijk, now we’re talking.

 

En tadaa… een geïntegreerd geurfilter houdt ook nog onaangename geuren vast. Goed bezig die jongens daar, want ze hebben zelfs een demper in de deksel gemaakt, zodat die niet met een klap dicht gaat, zoals die bakken bij mij thuis. Jongens, wat er toch allemaal niet kan tegenswoordigs. Super gewoon.

 

 

 

 

 

 

Ik heb er eentje uit mogen kiezen om vandaag weg te geven. Het werd de matzwarte Multi Collector (hij is in vijf kleuren verkrijgbaar). Très chic dat matzwart, vind ik. Wil je hem winnen? Eerst nog even beslissen hoeveel bakken je wilt.De winkelwaarde is afhankelijk van welke variant je kiest, namelijk of je 2, 3 of 4 bakken wilt.

 

€ 190,50 (voor 2 bakken van elk 25 liter) 

€ 192,50 (voor 3 bakken, om precies te zijn een emmer van 25 liter en twee van 12 liter) 

€ 235,10 (voor 4 bakken)

Gekozen?

 
Dan even naar het Facebookbericht en daar een reactie en keuze achterlaten. Of (maar s.v.p. alleen als je geen Facebook hebt) een mailtje naar winnen@franska.nl.
 

Succes!

 

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska